2100 Gödöllő, Dózsa György út 160.

NYITVA TARTÁS MINDENNAP 6:00-22:00

Szmereka László

Személyi edző, versenyfelkészítő edző

Szmereka Laci vagyok, open kategóriás ifbb profi testépítő! Egy sikeresnek mondható amatőr karrier után mertem nagyot álmodni, és profinak álltam!
Mik kelletek azon a hosszú úton amíg idáig eljutottam?
Én két dolgot emelnék ki: kitartás és hit!

Kitartani amellett, amit megálmodtál minden szembe jövő nehézség ellenére, és hinni magadban, amikor minden irigyed csak legyint egyet! A következő célkitűzés kijutni a Mr. Olympiara, ahol magyar versenyző még nem állt színpadon a király kategóriában! Ehhez úgy érzem, a legjobb helyen vagyok a gödöllői Cutlerben! Profi közeg egy profinak!

Sokan kérdezik tőlem: mi a titkom? Erre azt szoktam válaszolni viccesen (nem nagyképűen!!), hogy ÉN magam! 😊 Nincs titok. Csak annyi, hogy képes vagy-e saját magad legyőzni, és mindent megtenni, hogy valóra váltsd a céljaid! Ezt az élet minden területére igaznak tartom! Jó edzést kívánok mindenkinek nálunk! Ne feledjétek, a korlátokat csak is ti magatok tudjátok ledönteni!

Edzésre jelentkezés Lászlóhoz

Kérjük, küldd el nekünk a neved és telefonszámod, és amint tudlak, visszahívlak. Átbeszéljük a céljaid, elvárásaid, valamint az edzéseink felépítését, és hogy mire számíthatsz, ha az én edzésemet választod.