Simányi Kata

Edzés típusa: személyi
Telefonszám: +36 20 938 94 90
E-mail:katasimanyi@gmail.com

Simányi Kata vagyok, fitness-, versenyfelkészítő edző, IBFF nemzeti bíró, gyermekfitnesz- és gyermekaerobik oktató.

Viszonylag későn, 40 évesen, fogyási szándékkal kezdtem el sportolni, akkor ismerkedtem meg az edzőtermek világával.

3 éve fitness versenyzőként is tevékenykedem, kiemelkedő eredményeim: IBFF 4. Predators Classic Miss Fitness Model over 35 1. helyezés, IBFF 4. Predators Classic Miss Fitness 2. helyezés, IBFF Mister and Miss Universe Best Model Over 40 Világbajnok, Miss.Fitness Model Over 35 3.helyezés.

Első fitnesz versenyzőm az idén 19 éves Pataki Anna, 2020-tól dolgozunk együtt. 2021 nyarán az IBFF-nél felnőtt kategóriában indult, ezüstérmes világbajnoki címet nyert Miss Fitnesz Model kategóriában.

A testépítés mellett a biciklizés a szenvedélyem, rendszeresen veszek részt mountainbike és országúti versenyeken, teljesítmény túrákon.

2019-ben elnyertem a Szakmai Elit Női Kiválósági díját, mint fitness világbajnok, testépítő, személyi edző.

Mottóm: „Önmagában a tehetség kevés a sikerhez, gyakorlás nélkül nem juthat felszínre. Megfelelő hozzáállás, alázat, megbízhatóság, akarat – azaz kőkemény munka – nélkül nincs igazi siker”. (Miller Zoltán)

Maximalistának tartom magamat, ugyanakkor a személyi edzés legfontosabb elemének azt tekintem, hogy minden egyes vendégem esetében meg kell találni az optimális terhelést, edzésprogramot a közösen kitűzött célok, eredmények elérése érdekében.

Missziónak tekintem, hogy saját példámon keresztül minél több embert motiváljak, bíztassak arra, soha nem késő életmódot váltani, sportolni, egészségesen táplálkozni, ezáltal a szó nemes értelmében minőségi életet élni minden szinten.

Számomra a mozgás, az edzés,öröm, ezt az életérzést szeretném átadni, jó hangulatú edzések keretében, nőknek, férfiaknak, gyerekeknek egyaránt.

Szolgáltatások: állapotfelmérés, testösszetétel mérés, személyi edzés, alakformálás, zsírégetés, fogyás, erő-állóképesség fejlesztése, izomépítés, szülés utáni helyreállítás, egészséges életmód- és étrend tanácsadás, általános közérzet javítása, versenyfelkészítés, gyermekfitnesz, csoportos edzés, csapatépítő sportrendezvények szervezése, koordinálása.

Egyéb végzettségek: közgazdász-humánerőforrás menedzser, idegenforgalmi menedzser

Nyelvtudás: középfokú angol

Szeretettel várom jelentkezésedet!

 

Edzésre jelentkezés Simányi Katához

Kérjük, küldd el nekünk a neved és telefonszámod, és amint tudunk, visszahívunk. Átbeszéljük a céljaid, elvárásaid, valamint az edzéseink felépítését, és hogy mire számíthatsz, ha az én edzésemet választod.