2100 Gödöllő, Dózsa György út 160.

NYITVA TARTÁS MINDENNAP 6:00-22:00

Pintér Albert

Edzés típusa: cross fit 
Telefonszám: + 36 30 3246937
E-mail: pinteralbert300@gmail.com

Tűzoltóként dolgozom a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság- Repülőtéri Hivatásos Tűzoltó Parancsnokságán, immáron 9 éve.

A szakmám megköveteli, hogy fizikálisan mindig a maximumot tudjam nyújtani, emellett a sport szerelmese vagyok, így adta magát a dolog, hogy mi is lesz a második hivatásom. Több sportágat kipróbáltam az évek során, legnagyobb hatással a Thai Box, Kettlebell, és a saját testsúlyos gyakorlatok voltak rám.

Cross edzéseimnél egy olyan komplex rendszer felépítése volt a cél, ami megfelelő kondíciót és erőt biztosít , ugyanakkor erő-állóképességet ad, és önmagában is egy teljes értékű edzés. Óráim során különös figyelmet fordítok a sportsérülések elkerülésére. Az első Cross edzéseket 2015-ben indítottuk, melyek sikere azóta is töretlen. A csoportos órák mellett, személyi edzésekkel segítem hobby és hivatásos sportolóimat, illetve már 2 éve a Gödöllői Női NB1-es Röplabda csapat erőnléti edzőjeként dolgozom.

Edzésre jelentkezés Pintér Alberthez

Kérjük, küldd el nekünk a neved és telefonszámod, és amint tudunk, visszahívunk. Átbeszéljük a céljaid, elvárásaid, valamint az edzéseink felépítését, és hogy mire számíthatsz, ha az én edzésemet választod.