2100 Gödöllő, Dózsa György út 160.

NYITVA TARTÁS MINDENNAP 6:00-22:00

Németh Bálint

Edzés típusa: cross fit
Telefonszám: +36 30 470 7476
E-mail: egynemethbalint@gmail.com

7 évig dolgoztam tűzoltóként a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság-Repülőtéri Hivatásos Tűzoltó Parancsnokságán.

Jelenleg az edzések mellett műszaki vezetői pozíciót töltök be egy aparthotelben. A funkcionális edzéseket annak érdekében kezdtem el tartani, hogy másoknak is lehetőséget biztosítsak ennek a sportágnak a megismerésére. Illetve aki már ismeri, az egy jó hangulatú társaságban tudjon sportolni, kikapcsolódni. A KSI SE öttusa szakosztályán tíz éven keresztül versenyszerűen űztem a sportágat. Ezt követően tértem át a testépítésre, amivel több mint tíz éve foglalkozom. Rengeteg szakolvasmánnyal és kiváló szakmai tudású környezetben hamar magas szintre fejlődött tudásom.

Ami egy pozitív visszajelzés számomra, hogy a környezetemben, sokan kezdtek el változtatni az életvitelükön. Többek között ezért is kezdtem el az edzői iskolát, amit jeles bizonyítvánnyal abszolváltam.

Ezen kívül IFBB versenyen indultam naturál versenyzőként, hogy a későbbiekben ezzel a tapasztalattal is tudjam segíteni sportolóimat. Célom és egyben motivációm, hogy minél több embernek tudjak segíteni, hogy egészségesen éljen és megszeresse a sportot, és helyes irányba tereljem azokat, akik belevágnak.

Edzésre jelentkezés Németh Bálinthoz

Kérjük, küldd el nekünk a neved és telefonszámod, és amint tudunk, visszahívunk. Átbeszéljük a céljaid, elvárásaid, valamint az edzéseink felépítését, és hogy mire számíthatsz, ha az én edzésemet választod.