2100 Gödöllő, Dózsa György út 160.

NYITVA TARTÁS MINDENNAP 6:00-22:00

Kulman Klaudia

Személyi edző

Klaudia vagyok, személyi edző, versenyző és három gyermekes anyuka. 12 éve űzöm edzői hivatásom, ebből 7 éve versenyzem. De nem az a fontos, hogy én mit értem el, hanem hogy te mit fogsz a segítségemmel. Az elmúlt években kellő tapasztalatot szereztem a vendégeim különböző igényeinek, kéréseinek, céljainak elérésében. Szakmai tudásomat minden vendégem egyedi szükségletére szabom, legyen szó prevencióról, izomépítésről, fogyásról, kismamák edzéséről.

Vendégeimmel több éve dolgozom együtt, céljaikat mind elérték, de ettől függetlenül még mindig folytatjuk a közös munkát, mert időközben életük részévé vált a sportolás. Alap küldetésem ebben a szakmában, hogy segítsek neked a vágyaid elérésében, és ezáltal a sport beépüljön az életedbe. Amennyiben elhatároztad magad, hogy életed egy új irányba tereld és változtatsz magadon, akkor keress bizalommal, várlak.

Edzésre jelentkezés Klaudiához

Kérjük, küldd el nekünk a neved és telefonszámod, és amint tudlak, visszahívlak. Átbeszéljük a céljaid, elvárásaid, valamint az edzéseink felépítését, és hogy mire számíthatsz, ha az én edzésemet választod.