2100 Gödöllő, Dózsa György út 160.

NYITVA TARTÁS MINDENNAP 6:00-22:00

Edzés típusa: személyi
Telefonszám: +36 30 971 7525
E-mail: kohari.richard@gmail.com

Kohári Richárd vagyok, 2003. augusztus 29.-én volt az első súlyzós edzésem egy multifunkciós gépen. Azért emlékszem ennyire pontosan, mert 3 nappal később kezdődött az iskola. Idén lesz 20 éve, hogy benne vagyok a súlyok világában. 12 éve foglalkozom versenyszerű testépítéssel. Sport tanulmányaim az IWI Nemzetközi Sportiskolában végeztem, de elméleti és gyakorlati tudásom szinte teljes mértékben Magyarország egyik legnagyobb edzőjétől, Vida Zoltántól kaptam. Irányításával kezdtem el versenyezni, és 12 éves közös munkánk során többszörös világbajnokot nevelt belőlem.

Személyi edzőként 9 éve dolgozom, előtte 5 évig voltam tűzoltó, több évig vezető beosztásban. Mindkét hivatásban elsődleges célom az emberek segítése volt, és a mai napig ez motivál.

Ha

  • szeretnéd az alapoktól elkezdeni a súlyzós edzést,
  • évek óta jársz edzőterembe, de nem vagy elégedett a teljesítményeddel, és úgy érzed, több van benne, vagy
  • szeretnéd megméretni magad testépítő/fitnesz versenyen,

keress bizalommal.

Az alapoktól a bajnoki címig tudok segíteni, edzésben, étkezésben és színpadi előadás/pózolásban.

Keress bizalommal, előre egyeztetett időpontokban elkezdjük a közös munkát, és elérjük a kitűzött célt!

Kohári Richárd

Személyi edző, versenyfelkészítő edző

Kohári Richárd vagyok, 2003. augusztus 29.-én volt az első súlyzós edzésem egy multifunkciós gépen. Azért emlékszem ennyire pontosan, mert 3 nappal később kezdődött az iskola. Idén lesz 20 éve, hogy benne vagyok a súlyok világában. 12 éve foglalkozom versenyszerű testépítéssel. Sport tanulmányaim az IWI Nemzetközi Sportiskolában végeztem, de elméleti és gyakorlati tudásom szinte teljes mértékben Magyarország egyik legnagyobb edzőjétől, Vida Zoltántól kaptam. Irányításával kezdtem el versenyezni, és 12 éves közös munkánk során többszörös világbajnokot nevelt belőlem. Személyi edzőként 9 éve dolgozom, előtte 5 évig voltam tűzoltó, több évig vezető beosztásban. Mindkét hivatásban elsődleges célom az emberek segítése volt, és a mai napig ez motivál.

Ha szeretnéd az alapoktól elkezdeni a súlyzós edzést, évek óta jársz edzőterembe, de nem vagy elégedett a teljesítményeddel, és úgy érzed, több van benne, vagy szeretnéd megméretni magad testépítő/fitnesz versenyen, keress bizalommal, előre egyeztetett időpontokban elkezdjük a közös munkát, és elérjük a kitűzött célt! 

Edzésre jelentkezés Richárdhoz!

Kérjük, küldd el nekünk a neved és telefonszámod, és amint tudlak, visszahívlak. Átbeszéljük a céljaid, elvárásaid, valamint az edzéseink felépítését, és hogy mire számíthatsz, ha az én edzésemet választod.