2100 Gödöllő, Dózsa György út 160.

NYITVA TARTÁS MINDENNAP 6:00-22:00

Belányi Tamás

Személyi edző

Sziasztok, Belányi Tamásnak hívnak a Gödöllői Cutlerben dolgozom főállásban személyedzőként. Eredeti végzetségem mérnök lenne, de a személyedzőség közelebb áll a szívemhez és ezért is imádom csinálni ezt a munkát.

Célom minden egyes nap, hogy a tudásom tökéletesítsem, és hogy ezt a tudást átadjam a vendégeimnek. Ígérem ha engem választasz lesz izomlázad, de ezért cserébe az eredménye is meglesz az edzésnek. Akármilyen edzésről legyen szó egy kellemes átmozgató, közepes súlyos edzés vagy egy erős intenzív halálos edzés  , 100% ígérhetem, hogy te leszel a középpontban az az óra a tied.

A sportot lassan 10 éve űzöm és ez a szerelem azóta csak még erősödött. Minden vendégem célja az én célom is és ha elérjük mert elérjük együtt tüzük ki az újabbakat sosincs megállás. Versenyzésben is sikerült tapasztalatot szereznem, így ha ez lenne a cél a jövőben ebben is tudok segíteni.

Edzésre jelentkezés Tamáshoz

Kérjük, küldd el nekünk a neved és telefonszámod, és amint tudlak, visszahívlak. Átbeszéljük a céljaid, elvárásaid, valamint az edzéseink felépítését, és hogy mire számíthatsz, ha az én edzésemet választod.